Oferte VACANTA LA MARE, CROAZIERE, EXCURSII, EXOTICA

Cele mai bune oferte in Chisinau

0 22 92 34 34

Cauta Vacanta
Home
Hide Main content block
Circuite in Europa
 • CIRCUITUL FARMECUL ITALIEI SI AUSTRIEI
  Circuit prin orasele Italiei si Austriei va permite sa vizitati asa orase ca Venetia, Viena, Salzburg, Verona nu ezita sa vezi toate detaliile !
  Preț 425 EUR
 • SECRETELE REGIUNII DE NORD A ITALIEI
  Circuit prin regiunea de nord a Italiei si Austriei este frumusetea naturii si arhitecturii acestor doua tari care va vor surprinde si impresia va ramine pentru intotdeauna !
  Preț 485 EUR
 • AMAIZING ITALY
  Excursia Amaizing Italy este cea mai populara la turisti excursie prin orasele Italiei din Chisinau, ea va perminte sa vizitati urmatoarele orasele - Roma, Florenta, Venetia, San Marino si multe ...
  Preț 270 EUR
 • CIRCUIT PRIN ORASELE SPANIEI
  Circuit prin orasele Spaniei este o oferta optima pentru cei care doresc sa viziteze Spania in lung si larg!
  Preț 495 EUR
 • WEEKEND IN BARCELONA 3 nopti
  Weeknd in Barcelona pe 4 zile este o excursie pentru cei care doresc sa faca cunostinta cu Barcelona in timp redus, dar cu emotii maxime !
  Preț 340 EUR
 • POVESTEA MEDITERANIANA
  Excursia Povestea Mediteraniana este calatoria prin orasele Barcelona, Nice, San Remo, Monaco, Canne din Chisinau
  Preț 498 EUR

De ce ne alegeti pe noi?

My Planet Tour – este o companie stabilă, care mereu se dezvolta, cu 17 ani de experiență în domeniul turismului. Această este o echipă de profesioniști competenți  și cu experiență în domeniul călătoriilor, turism extern și intern, precum și MICE turism.Pe parcursul a mai mult de 8 ani, echipa noastra a acumulat o vastă experiență în prestarea de servicii MICE - organizarea de evenimente de afaceri în Moldova, cit și în străinătate.