Testemoniale

 Testemoniale

Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Deja al cîtelea an echipa My Planet Tour ne creează ocazia de a descoperi cele mai frumoase și impresionante destinații. De această dată, cu sprijinul profesionist al acestei agenții de turism am avut deosebita plăcere de a vizita Sudul Spaniei - Andalusia. Totul a fost organizat excelent, iar noi le mulțumim mult și așteptăm cu nerăbdare următorul concediu pentru a apela din nou la serviciile, ofertele și sfaturile profesioniste ale agenției My Planet Tour!
 
Date of Posting: 23 June 2017
Posted By: Elena
Familia Plugaru vrem sa multumim din suflet d. Polina pentru recomandarea unei odihne de neuitat in Grecia, hotelul Calypso. Stationatea in hotel a fost foarte bine, curat, persoanele sau atirnat amabil. Dar cel mai mult ne-a placut tare tare MAREA EGEE. O mare de neuitat, nu vrei sa te indepartezi de ea de loc. Inca o data multumim Companiei pentru asa propunere. Va sfatuim sa va adresati pentru o consultare la ei.
 
Date of Posting: 15 August 2016
Posted By: Lidia
Воспользовался предложением отдохнуть на о.РОДОС, и остался очень доволен! компания My Planet Tour, подобрала хороший отель Cyprotel Faliraki 4*, с хорошим питанием, чисто, есть бассейны на территории, А так же, с аэропорта до отеля заботились приветливые представители партнерской компании!<br /><br />
<br /><br />
Рекомендую о.Родос, есть много чего посмотреть, много красивых бухт где можно искупаться, рекомендую арендовать авто, чтобы увидеть весь остров.
 
Date of Posting: 17 July 2016
Posted By: Дмитрий
Chisinau
A fost o vacanţă de vis, mulțumim mult pentru o organizare perfectă. Foarte amabili şi serioşi la un preţ atrăgător. Mulțumim mult!!!
 
Date of Posting: 14 July 2016
Posted By: Vladimir Laştur
Odihna 2016 Grecia insula Rhodes perioada 24 .06- 01 .07 2016, am ales hotelul Cyprotel Faliraki 4* All , am fost mulțumiți de hotel! Hotelul cu teritoriu mare, cu mai multe bazine mai mari și mai mici cu topogan - interesant. Deservirea Bună , mincare variata și gustoasa !Curățenia la nivel normal.

De la hotel pin la mare făceam cam 15-20 min, dar asta nu ne deranja pe noi, era bine de o plimbare...

Recomand turiștilor insula Rhodes -peisaje frumoase! Noi am fost în excursii cam pe toată insula ....., locuri interesante sunt -Lyndos , Prassonisi, Rhodes- oras vechi istoric ...., Plaje frumoase sunt -Lyndos , Agios Palos, Ladiko, Rhodes , Antony Beach ......
Suntem mulțumiți de vacanta noastră ! Sunt lokuri frumoase pe insula Rhodes care merita văzute !
 
Date of Posting: 13 July 2016
Posted By: Moisei Valentina si Constantin
A fost o vacanta de vis pe insula creta, si deasemenea iti multumim din suflet Grisha pentru calatoria noastra...ne vedem la iarna...deja planuim la munti...)))
adresati- va la my planet tour si nu ve-ti regrata...
 
Date of Posting: 12 July 2016
Posted By: Ina Munteanu
Moldova
Vacanta petrecuta pe insula Creta a fost una de neuitat.Am fost la unele dintre cele mai fumoase plaje din lume:Elafonisie,Balos. Istoria insulei este foarte veche si foarte diversa.Ii aduk un mare merci lui Grigorii pentru sfatul si suportul lui, acordat mie si prietenei mele.
 
Date of Posting: 10 July 2016
Posted By: Ciobotari Leonid
Anul acesta am fost la odihna cu familia pe i.Rodos, in hotelul Faliraki. Este un hotel bun, curat, cu alimentatia la nivel, cu mai multe bazine pe teritoriu. Este un hotel potrivit pentru familii cu copii, caci copiii au parte de mai multe distractii. Vreau sa multumesc agentiei de turism "My planet tour", in special lui Grigore, ca ne-a ajutat sa alegem vacanta potrivita
pentru familia noastra.
 
Date of Posting: 07 July 2016
Posted By: Andrei si familia
53 ani, Chisinau
Лето только началось - а мы уже побывали на море, благодаря компании My Planet Tour. Они подобрали нам очень интересное предложение - так мы оказались на о.Родос . Мы были в восторге !!! Отель назывался CYPROTEL FALIRAKI 4*/ALL Соотношение цена/качество здесь отличное .Вид с террасы отеля мы будем вспоминать ещё долго ) Если решитесь , обязательно берите машину на прокат - остров чудесен !!! Именно Григорий ещё в офисе немного рассказал об острове, о том что стоит посетить и куда поехать. Смело можете обращаться - ребята действительно знают своё дело и самое главное , прислушиваются к клиенту.
 
Date of Posting: 04 July 2016
Posted By: Елена
Tocmai ne-am intors din vacanta de pe peninsula Halkidiki cu prietena mea si inca din prima zi de cind am ajuns la hotel am decis ca vom recomanda atit agentia My Planet Tour cit si operatorul nostru Grigore :) . Suntem foarte multumite de vacanta, de atmosfera de la hotel si desigur de plaja si marea Egee care este absolut magnifica. Am intilnit hotelul exact in conditiile in care ne-au fost promise ( ba chiar mai frumos), mincarea foarte gustoasa, variata si sanatoasa. Cred ca ceea ce am trait in Grecia a intrecut cu mult asteptarile pe care le aveam. Multumim mult !!!!!
 
Date of Posting: 04 July 2016
Posted By: Maria Cazacu

<< Start Previous 1 2 3 4 5 Next Last >>

Page 2 of 5


Submit A Testimonial
* fields are mandatory.
Your Name:*
Email Address:*
About You:
Your Location:
Your Website:
Your Picture:
Images should not be larger than 600x600 px and 450 kb
Security Code:
Enter Code Here:*
Send us your comments below:*